CNC Draaicentrum Het verschil tussen het midden

- May 24, 2017 -

CNC-draaicentrum Het verschil tussen CNC-draaibanken en CNC-draaicentra voor draaicentra baart iedereen zorgen, maar veel mensen kunnen de gedetailleerde records niet vinden. Dit artikel maakt van deze gelegenheid gebruik om mensen uit verschillende aspecten een redelijker begrip van het verschil tussen CNC-draaibank en draaicentrum te bieden.


CNC-draaibank kan worden onderverdeeld in horizontale en verticale twee belangrijke categorieën. De horizontale draaibank heeft twee soorten horizontale geleidingsbaan en hellinggeleiderail. Hoogwaardige numerieke besturingsslaper is over het algemeen gebruikte kantelrail. Volgens het aantal torentje, en kan worden onderverdeeld in enkele torentje CNC-draaibank en dual-torentje CNC-auto, de eerste is twee-coördinaat controle, de laatste is 4-coördinaat controle. De meeste van de twee torentje dwarsliggers rails zijn geneigd.

De CNC-draaibank wordt ook gebruikt om het roterende oppervlak van de onderdelen te verwerken, net als de gewone draaibank. Over het algemeen kan het buitenste cilindrische oppervlak, het kegeloppervlak, de bol- en draadverwerking automatisch worden voltooid, maar ook wordt een complex rotatieoppervlak bewerkt, zoals een dubbel gekromd oppervlak. CNC Draaiende Center Draaibank en gewone draaibank werkstuk installatie methode is in feite hetzelfde, om verbeteren verwerking efficiëntie, CNC draaibank gebruik hydraulische, pneumatische en elektrische Chuck.

De vorm van een CNC-draaibank is vergelijkbaar met die van een gewone draaibank, die is samengesteld uit een bedlichaam, een spindeldoos, een revolver, een druksysteem voor het toevoersysteem, een koelsysteem en een smeersysteem. CNC draaibank invoersysteem en gewone draaibank heeft een kwalitatief onderscheid, traditionele draaibank heeft een feed box en uitwisselen gear rack, en CNC draaibank is direct met de servomotor via de kogelomloopaandrijving door het bord en het torentje om de feed beweging te bereiken, dus de structuur van het systeem is sterk vereenvoudigd.

(1) Verticale CNC-draaibank Verticale cnc-draaibank in het kort, de spil van de draaibank loodrecht op het horizontale vlak, een cirkelvormige werktafel met grote diameter, gebruikt voor het spannen van het werkstuk, flexibel fabricagesysteem FMS. Dit type machine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het bewerken van grote en complexe CNC-draaicenterdelen met grote radiale afmetingen en relatief kleine axiale afmetingen.

(2) Horizontale CNC draaibank is verdeeld in horizontale CNC horizontale draaibank en CNC kantelen Gids horizontale draaibank. De gekantelde geleidewegstructuur kan ervoor zorgen dat de draaibank meer stijfheid heeft en het is gemakkelijk om de chip te verwijderen.


Een paar:CNC-draaicentrum Verhoog de efficiëntie van de verwerking Volgende:CNC-draaibank samenstelling