CNC Turning Center The Difference

- Jul 13, 2017 -

Het verschil tussen een CNC-draaibank en een draaicentrum is een punt van zorg, CNC Turning Center, maar veel mensen kunnen een gedetailleerd overzicht van dit aspect niet vinden. CNC-draaicentrum Dit artikel maakt van de gelegenheid gebruik om een ​​beter begrip te krijgen van het verschil tussen CNC-draaibanken en draaicentra van verschillende aspecten.

CNC-draaibank kan worden onderverdeeld in horizontale en verticale twee categorieën. Horizontale draaibank en horizontale rails en kantelrail twee. Hoogwaardige CNC-dwarsliggers zijn over het algemeen gebruikte kantelrails. Volgens het aantal messen, kan worden onderverdeeld in single-tool draaibank CNC-draaibank en dubbel-mes CNC-auto, CNC-draaibank de eerste is de twee coördinaat controle, die 4 coördinaat controle is. Dubbelpolige dwarsligger het grootste deel van het gebruik van hellende rails.

CNC-draaibanken en gewone draaibanken, maar ook voor de bewerking van roterende delen van onderdelen. CNC-draaicentrum In het algemeen in staat om het cilindrische, conische oppervlak automatisch te voltooien, CNC-draaicentrum bolvormig en draadverwerking, maar ook de verwerking van een deel van het complexe oppervlak, zoals hyperboloïde. Draaibank en de gewone installatie van het draaibankwerkstuk zijn in principe hetzelfde, om de efficiëntie van de verwerking te verbeteren, CNC-draaibanken en meer gebruik van hydraulische, pneumatische en elektrische klauwplaat.

CNC-draaibank vorm vergelijkbaar met gewone draaibank, CNC draaien Center dat is, door het bed, de spil doos, mes, voedingssysteem druksysteem, koeling en smeersysteem en andere componenten. CNC draaibank toevoersysteem en gewone draaibank kwaliteit verschil, de traditionele gewone draaibank heeft een feed box en uitwisselen gear rack, en CNC draaibank is direct met de servomotor door de bal schroef drive slide en mes bereiken feed beweging, CNC Draaicentrum en dus De structuur van het invoersysteem is sterk vereenvoudigd.

(1) verticale CNC-draaibank verticale CNC-draaibank aangeduid als CNC verticale draaibank, de draaibank spindel loodrecht op het horizontale vlak, een grote diameter van de ronde tafel, CNC-draaibank gebruikt om het werkstuk vast te klemmen, flexibel fabricagesysteem fms. Deze machine wordt voornamelijk gebruikt voor het verwerken van grote radiale afmetingen, axiale afmetingen zijn relatief kleine grote complexe onderdelen.

(2) Horizontale CNC-draaibanken Horizontale CNC-draaibanken zijn onderverdeeld in CNC-horizontale rails Horizontale draaibanken en CNC-kantelrails Horizontale draaibanken. De gekantelde railconstructie zorgt ervoor dat de draaibank een grotere stijfheid heeft en gemakkelijk chips kan verwijderen.

(1) Chuck CNC-draaibank Dit type draaibank is geen losse kop, CNC-draaicentrum geschikt voor het draaien van schijven (inclusief korte as). Klemmethoden zijn meestal elektrische of hydraulische bediening, CNC-draaimiddelhouderconstructie met verstelbare klauwen of niet-doofklauwen (dwz zachte klauwen).

(2) Bovenste CNC-draaibanken Dit type draaibank is uitgerust met gewone losse kop of CNC-kop, CNC-draaicentrum geschikt voor lange stukken en schijfonderdelen met een kleinere diameter.

Volgens de verschillende controle-methoden van CNC-systeem en andere indicatoren, kan CNC-draaibank worden onderverdeeld in vele soorten, zoals lineaire controle CNC-draaibank, CNC draaien Center twee spindel controle CNC-draaibank, enz.; CNC-draaicentrum volgens speciale of speciale procesprestaties kan worden onderverdeeld in draad CNC draaibank, zuiger CNC-draaibank, krukas CNC-draaibank En zo verder.


Een paar:CNC-freesmachine Marktvraag Volgende:High Speed ​​Machining Centre Dagelijkse foutanalyse