CNC Freesmachine Breed bereik

- Jul 26, 2017 -

CNC machinale bewerkingsgereedschapsselectie en het snijden van de hoeveelheid bepaling wordt voltooid in de mens-computer interactiestatus, waarbij programmeurs de gereedschapsselectie moeten beheersen en de hoeveelheid van de basisprincipes van het bepalen moeten verminderen, in de programmering om volledig rekening te houden met de kenmerken van CNC-bewerking, CNC-freesmachine de juiste keuze van snijgereedschappen en snijden De CNC-bewerkingstechnologie omvat een breed scala van toepassingen, de kenmerken en moeilijkheden van de verwerkingstechnologie ervan is nog steeds hoe snel, hoog rendement en correcte selectie van CNC-bewerkingsmachines om een ​​technische productie te produceren vereisten in overeenstemming met de technische vereisten van CNC-bewerkingsprocessen en -procedures. CNC-bewerking kan de productiecyclus van producten sterk verkorten, CNC-freesmachine een effectieve oplossing voor de mechanische producten in het complexe, geavanceerde, enkele kleine batch, de vorm van de verwerking van variabele onderdelen.

Om zich aan te passen aan de hoge snelheid, hoge efficiëntie en hoge mate van automatisering van CNC-bewerkingsmachines, beweegt het gereedschap in de richting van standaardisatie, CNC-freesmachine-generalisatie en modularisering. Het is onderverdeeld in twee categorieën: freesgereedschap en snijgereedschap voor gaten. Om te voldoen aan de hoge efficiëntie en speciale freesvereisten, maar ook aan de ontwikkeling van een verscheidenheid aan speciale speciale gereedschappen.

CNC freesmachine gereedschapshouder structuur is verdeeld in modulaire en integraal twee. Het modulaire gereedschapsysteem is een geavanceerder gereedschapsysteem, CNC-freesmachine en elke gereedschapshouder kan worden samengesteld uit een groot aantal geserialiseerde modules. Voor verschillende verwerkingsonderdelen en werktuigmachines, neemt u een ander assemblageprogramma, CNC-freesmachine toegang tot een verscheidenheid aan messenhandvatseries, waardoor de aanpasbaarheid en het gebruik van de handgreep wordt verbeterd.

Het werkende deel van het algemene gereedschapshoudergereedschap is geïntegreerd met het handvat op de machine. Deze gereedschapshouder is minder geschikt voor de transformatie van werktuigmachines en onderdelen. Om zich aan te passen aan de transformatie van onderdelen en gereedschapswerktuigen, moeten gebruikers een verscheidenheid aan gereedschapshouders, CNC-freesmachines, reserveren zodat het gebruik van de handgreep wordt verminderd.

Om de verwerkingsefficiëntie te verbeteren, voor zover mogelijk de selectie van hoog rendementhulpmiddel en handvat. Selectie van sterke freeskophendel, hoge klemnauwkeurigheid, kan worden gebruikt voor het vasthouden van het gereedschap met rechte handgreep, CNC-freesmachine, omdat de houder zelf een kleine zelfvergrendelende vergrendeling is, klemkracht, kan worden gebruikt voor krachtig frezen; In de hoge precisie frezen ruimen, maar ook door het staafklemgat met het gereedschap.

Selectie van veerkrachtige hendel, gesp elastische vervorming van 1 mm, de hoofdklem kleine frees, zoals boor, frees, ruimer, CNC freesmachine kraan en ga zo maar door. CNC freesmachine Selectie van modulair gereedschapssysteem vanwege zijn hoge positioneernauwkeurigheid, gemakkelijk laden en lossen, goede verbinding, met goede weerstand tegen trillingen, wordt momenteel op een meer type gebruikt, het bestaat uit de handgreep, de middenpool en de werkkop . Selectie van ruw boren kan kiezen voor tweesnijdend kotteren handvat, CNC freesmachine kan de verwerkingsefficiëntie verbeteren, maar ook helpen de snijtrillingen te verminderen; voor grote hoeveelheden, complexe verwerking van het typische werkstuk, moet CNC-freesmachine zoveel mogelijk worden gebruikt als composietgereedschap. Hoewel de samengestelde tool en de handvatprijs duurder is, CNC-freesmachine, maar in de CNC-machinegereedschappen met behulp van samengestelde gereedschapsverwerking, kan CNC-freesmachine zich richten op het proces, de multi-kanaalprocessen in een proces, door een gereed te maken tool, CNC-freesmachine helpt de verwerkingstijd en werktijden te verkorten. Verbetering van de productie-efficiëntie aanzienlijk.


Een paar:CNC-freesmachine classificatiesysteem Volgende:CNC-boormachine-problemen moeten worden betaald Aandacht voor in gebruik