CNC-freesmachine De vereisten zijn hoger

- Oct 12, 2017 -

CNC frezen machine snijden met hoge snelheid, hoge efficiëntie, CNC Freesmachine vergeleken met de traditionele freesmachine snijden, CNC freesmachine snijgereedschap op de hogere eisen van freesgereedschap stijfheid, sterkte, duurzaamheid en installatie van aanpassing methoden zal direct invloed op de werk van snijden Efficiëntie; CNC-freesmachine zelf, precisie, dimensionale stabiliteit heeft direct invloed op de nauwkeurigheid van het werkstuk en de kwaliteit van de oppervlaktebehandeling, het rationele gebruik van snijgereedschappen is ook een belangrijk onderdeel van het CNC-bewerkingsproces.

1) ingelegd niet-geregen carbide blade cutter wordt voornamelijk gebruikt voor frezen vlak, ruw frees diameter geselecteerd kleiner, fijn frezen cutter diameter groter geselecteerd, CNC Freesmachine wanneer de verwerking marge en grote Wanneer de hoeveelheid niet uniform is, de tool diameter is gekozen om kleiner te zijn, anders zal het de verwerkingskwaliteit van het werkstuk veroorzaken door de diepe snijtekens.

2) op het driedimensionale oppervlak of variabele schuine profielcontourwerkstukverwerking, vaak gebruikte kogeleindafsnijder, ringsnijder, trommelsnijder, kegelsnijder, schijfsnijder.

3) Stalen vingerfrezen van hoge snelheid worden gebruikt om nokken en groeven te bewerken. Als de verwerkingsmarge klein is, zijn de eisen van de oppervlakteruwheid hoger, kunt u ervoor kiezen kubisch boriumnitrideschild of een keramische freesfrees in te stellen.

4) ruw oppervlak of gat voorbewerken, kan worden gebruikt in karkas maïskolf snijder voor sterk snijden.

5) Bewerkingsnauwkeurigheid vereist een hogere groef, CNC-freesmachine u kunt een kleinere diameter kiezen dan het uiteinde van de vingerfrees, CNC-freesmachine het eerste deel van de eerste sleuf, en dan de gereedschapsradiuscorrectie gebruiken, de twee zijden frezen het slot.

CNC machinale bewerkingsgereedschap selectie en het snijden van de hoeveelheid van de bepaling is voltooid in de mens-computer interactie staat, waarbij programmeurs moeten de tool selectie grijpen en snijden de hoeveelheid van de basisprincipes van het bepalen van de volledige aandacht in de programmering van CNC-bewerkingskarakteristieken, de juiste keuze van snijgereedschappen en snijden De CNC-verwerkingstechniek omvat een breed scala van toepassingen, CNC-freesmachine de kenmerken en moeilijkheden van de verwerkingstechnologie is nog steeds hoe hoge snelheid, hoge efficiëntie en juiste selectie van CNC-bewerkingsmachines om te voldoen aan de technische vereisten van de NC-verwerkingstechnologie en procedures. CNC-bewerking kan de productfabricagecyclus aanzienlijk verkorten, een effectieve oplossing voor de mechanische producten in de complexe, geavanceerde, enkele kleine batch, de vorm van de verwerking van variabele onderdelen.


Een paar:CNC-draaibank Kenmerken van de vereisten Volgende:CNC-freesmachine Voedingssnelheid