CNC-draaibank De manipulatie van

- Nov 02, 2017 -

De rationaliteit van het ontwerp van werktuigmachines bepaalt de levensduur en kan een goede stabiliteit en uitstekende manoeuvreerbaarheid in de barre omgeving tonen, en het is een systematisch project om het hele productieproces voor het productie- en assemblageproces uit te voeren en te implementeren. CNC-draaibank Het productie- en assemblageproces bepaalt de uiteindelijke statische geometrische precisie en dynamische precisie van de werktuigmachine, wat belangrijker is voor de NC-werktuigmachine.

NC Gantry Five bewerkingscentrum is de ideale keuze voor het bewerken van onderdelen en complexe delen van de holte, maar het is erg moeilijk om de nauwkeurigheid van de nieuwe werktuigmachines in overeenstemming te houden met de nauwkeurigheid van de fabrieksvooracceptatie wanneer deze in de locatie van de gebruiker.

We hebben een nieuwe fabriek slijpen ongekwalificeerde dragende 3t walserij tracking analyse, CNC-draaibank geconstateerd dat het twee van het principe van het probleem heeft: het grootste deel van de machine-structuur en gewone cilindrische molen, de tafel is verdeeld in twee lagen, CNC-draaibank in het midden van de tafel met een roterende centrale as, is een aantal glijdende lichamen gelijkmatig daartussen geplaatst, zodat de bovenste tafel kan zwaaien in het midden van de roterende centrale as onder de werking van externe kracht. De bovenste tafel is voorzien van een kopframe en een losse kop die het werkstuk van het product ondersteunt en de onderste werktafel draagt ​​hoofdzakelijk het gewicht van de bovenste werktafel en het werkstuk en is verantwoordelijk voor de beweging links en rechts. Volgens de verschillende technische vereisten van het rollen, kan de draaibank van CNC de draaibank de afmeting van het malen van werkstuk controleren door middel van vormheerser die de neiging in zijn ontwerp kan aanpassen. Algemene rollende rollende uiteinden van het hoofd zijn klein, behoren tot de hoge staat, voor gebruik bij verschillende gelegenheden en gebruiken, ruwweg in 0,03 ~ 0. Binnen een bereik van ongeveer 18 m, moet de nauwkeurigheid van de afmetingen van de twee uiteinden worden geregeld op ongeveer 0,01 mm.

De functiedelen van de werktuigmachine weerspiegelen de algehele sterkte van een land in de machinebouwindustrie, en de kwaliteit van een werktuigmachine op lange termijn is stabiel en de service is goed of slecht, CNC-draaibank reflecteert een algemeen productieniveau. In de huidige situatie, de fabriek is de beste tijd om het technische niveau te upgraden de vroege periode voor de hoeveelheid en negeer de kwaliteit van het probleem zo snel mogelijk op te lossen, voor de gebruiker heeft een goede reputatie, om in de fabrikant te vormen een "de eerste zonder mijn apparatuur is de gebruiker uw schuld, CNC-draaibank de tweede heeft niet langer mijn apparatuur nodig is de fabrikant van de verkeerde" verkoopfilosofie. Figuur 10, Fig. 11 is het kwaliteitsprobleem van de functionele componenten waardoor de werktuigmachine niet normaal werkt.


Een paar:CNC-draaibank De manipulatie van Volgende:CNC-freesmachine Methoden die moeten worden gevolgd tijdens het verspanen