CNC-draaibank Precisievereisten

- Aug 10, 2017 -

De rationaliteit van het ontwerp van gereedschapsmachines bepaalt de levensduur en kan een goede stabiliteit en uitstekende manoeuvreerbaarheid in een ruwe omgeving vertonen. Voor het productie- en assemblageproces, CNC-draaibank is het om de ontwerper te implementeren en uit te voeren om het hele productieproces van een systeemtechniek-, productie- en assemblageproces te voltooien, bepaalt de definitieve statische geometrische nauwkeurigheid en dynamische nauwkeurigheid van de werktuigmachine, voor de NC-machine tool Deze link is belangrijker.

NC Gantry Five bewerkingscentrum is de ideale keuze voor het bewerken van onderdelen en complexe delen van de holte, CNC-draaibank, maar het is erg moeilijk om de nauwkeurigheid van de nieuwe werktuigmachines in overeenstemming te houden met de nauwkeurigheid van de fabrieksvooraccepteren wanneer deze wordt geïnstalleerd op de locatie van de gebruiker.

Op dit moment, deze machine tool bed en kolom verbinding heeft twee typische vormen, CNC-draaibank een is twee kolommen direct en de bed-verbinding, en door de balk verbinding om de hele frame-structuur te vormen, kan dus bereiken in de sterke snijden hoge stijfheid. In de twee keer installatieproces is het gemakkelijker om het machinebed en de kolom van de onderlinge positie te vinden, veroorzaakt geen installatie dislocatie en afwijking. CNC-draaibank Bij het daadwerkelijke aanbrengproces zal de vervorming van het machinebed echter worden veroorzaakt door de temperatuurverandering, die zal leiden tot de voorwaartse of achterwaartse kant van de twee kolommen, vooral de nauwkeurigheid van de coaxiale graad kan ernstig worden aangetast wanneer het bewerken van de doosdelen.

De andere is het machinegerezelbed en de kolom is niet direct verbonden, CNC-draaibank Het grootste voordeel is dat temperatuurproblemen de nauwkeurigheid van de verwerking van producten beïnvloeden. Het probleem is echter dat het machinebed en de positie van de kolom moeilijker te vinden zijn, CNC-draaibank, omdat de CNC-draaistal van het Duitsfort vijf bewerkingscentrumkolomvorm van een speciale, onregelmatige driehoek, twee kolommen vier rails en niet in hetzelfde vlak, wat grote problemen oplevert voor de installatie, dus het gebruik van een machinegereedschap bed en een kolom van multi-directionele vrijheid Controle installatieproces. Controleer de vrijheid van de tweekoloms viervlaks geleidebaan en de geleider van het bed, zorg voor de verticale rechtlijnigheid van de geleideweg en zorg ervoor dat de bedgeleider zich in het midden van de twee kolommen bevindt, met behulp van de procesinrichting van FIG. 3, zijn beide kanten van het apparaat bevestigd op het procesoppervlak van de kolom door de verwerking van het twee worteluiteinde, en het is een pijp met gelijke lengte, en het andere eind is parallel met de bedgids, CNC Draaibank en heeft de dezelfde klaring.

Dit zorgt voor de nauwkeurigheid van de installatie en overwint de rotatie van de twee kolommen zelf. Bij het regelen van de positie van de twee kolommen ten opzichte van de geleiding voor en achter het bed, wordt dezelfde hoge liniaal bevestigd op het oppervlak dat machinaal bewerkt is en evenwijdig aan de twee kolomrails en heeft een maatvereiste. CNC-draaibank Door de hoge liniaal voor het meten van de relatieve bedgeleider op het oppervlak van het proces gat op de verwerking van de locatie van de pin-afstand, om de positie van de twee kolommen te bepalen, CNC-draaibank en uiteindelijk na de precieze aanpassing kan worden bereikt door de fabrieksnormen en -vereisten.

De functiedelen van de werktuigmachine weerspiegelen de algehele sterkte van een land in de apparatuurindustrie, en de kwaliteit van een werktuigmachine op lange termijn is stabiel en de service is goed of slecht, en weerspiegelt het volledige niveau van een fabriek. In de huidige situatie, CNC draaibank de fabriek is de beste tijd om het technische niveau te upgraden de vroege periode voor de hoeveelheid en negeer de kwaliteit van het probleem zo snel mogelijk op te lossen, CNC draaibank voor de gebruiker heeft een goede reputatie, om in te zijn de fabrikant om een ​​"de eerste zonder mijn apparatuur te vormen is de gebruiker uw schuld, de tweede heeft niet langer mijn apparatuur nodig is de fabrikant van de verkeerde" verkoopfilosofie. Figuur 10, Fig. CNC-draaibank 11 is het kwaliteitsprobleem van de functionele componenten, waardoor de werktuigmachine niet normaal werkt.


Een paar:CNC draaibank Nulpunt van het coördinatensysteem Volgende:CNC-draaicentrum Verhoog de efficiëntie van de verwerking