CNC-draaibank samenstelling

- Aug 21, 2017 -

CNC draaibank, draaicentrum is een hoge precisie en efficiënte automatische machine tool. Uitgerust met multi-station dao toren of power toren, de machine zal een breed scala van verwerking technologie, prestaties kan worden verwerkt rechte cilindrische, schuine cilinder, cirkelboog en een verscheidenheid aan draad-, groef-, worm- en andere complexe artefacten, gecompenseerd door lineaire interpolatie, booginterpolatiefunctie en in de massaproductie van complexe onderdelen met een goed economisch effect.

De CNC-bewerkingsmachine wordt voorbereid volgens de geprefabriceerde verwerkingsprocedure, waarbij de bewerkte onderdelen automatisch worden verwerkt. We plaatsen de onderdelen van de verwerkingsroute, procesparameters en gereedschapsbaan, verplaatsing, snijparameters (spilomwentelingen, voeding, terugdraaien, enz.) ) evenals de hulpfunctie (in mes, spil vooruit, achteruit, snijvloeistof, enz.), in overeenstemming met de instructiecode en procedures voorgeschreven door het CNC-machineformaat schrijven in de verwerkingsprogramma lijst, dan dit aanvraagformulier op de inhoud van de records in het besturingsmedium (zoals ponsband, tape, schijf, magnetisch bubbelgeheugen), en vervolgens ingevoerd in de numerieke besturingsinrichting van het numerieke besturingsmachinegereedschap, waardoor machineonderdelen worden bestuurd.

Het proces van de analyse van de deelgrafiek naar het besturingsmedium wordt nc-programma genoemd. Nc-gereedschapswerktuigen en gemeenschappelijke bewerkingsonderdelen voor machinegereedschappen van het verschil tussen nc-werktuigmachines zijn volgens het programma automatisch bewerkingsonderdelen, terwijl de gemeenschappelijke werktuigmachine werkt door de mensen, we veranderen gewoon het besturingsmechanisme van de machine-actie kan het doel bereiken van het verwerken van verschillende delen. Als resultaat zijn CNC-machines in het bijzonder geschikt voor kleine en complexe vormen die een hoge precisie vereisen.

Omdat de CNC-machine de onderdelen volgens de procedure moet verwerken, kan de programmeur het numerieke besturingsapparaat binnengaan om de machine te sturen. De invoer van het programma gebeurt via het besturingsmedium.

Samenstelling gereedschapsmachines:

Gastheer, hij is het hoofdgedeelte van de CNC-bewerkingsmachine, inclusief de behuizing, kolom, spindel, toevoermechanisme en andere mechanische onderdelen van de machine. Hij is een mechanisch onderdeel dat wordt gebruikt om allerlei bewerkingen uit te voeren.

Numerieke besturingsinrichting, is de kern van de nc-werktuigmachine, inclusief hardware (printplaat, CRT-displays, de sleutelkast, papiertape reader, etc.), en de corresponderende software wordt gebruikt om de digitale onderdelen van het programma in te voeren, en voltooi de invoerinformatieopslag, gegevensomzetting, interpolatiealgoritme en implementeer verschillende besturingsfuncties.

Hij is het aandrijfdeel van de nc werktuigmachine actuator, inclusief spindelaandrijfeenheid, aanvoereenheid, spilmotor en toevoermotor. Hij bediende de hoofdas en de aanvoeraandrijving door het elektrische of elektrohydraulische servosysteem onder controle van de numerieke besturingsinrichting. De positionering, lijn, vlakkromme en ruimtekromme kunnen worden verwerkt wanneer meerdere van hen zijn verbonden.

Hulpapparatuur, enkele noodzakelijke ondersteunende delen van de indexbesturingsmachine, om de werking van CNC-bewerkingsmachines te garanderen, zoals koeling, stekken, smering, verlichting, bewaking, enz. Het omvat een hydraulisch en pneumatisch apparaat, een inrichting voor het verwijderen van chips, een wisseltafel, CNC-draaitafel en nc-scheidingskop, inclusief gereedschap en bewakingsdetectieapparaat.

Programmering en andere hulpapparatuur die kan worden gebruikt voor de voorbereiding, opslag, enz.


Een paar:CNC Draaicentrum Het verschil tussen het midden Volgende:CNC frezen Machine Specialty