CNC-boormachine Wat zijn de belangrijkste toepassingen?

- Oct 27, 2017 -

CNC-boormachine is een veelzijdige universele machine, de onderdelen kunnen worden boren, ruimen, ruimen, verzinken en tikken en andere verwerking. In de radiale boormachine met een procesapparatuur, kunt u ook saai; in de bank met een universele tafel, maar ook spiebaan.

Auto-, motor- en onderdelenindustrie is de vertegenwoordiger van de massaproductie-industrie, heeft complete sets nodig; efficiënte, hoge precisie, hoge betrouwbaarheid CNC-bewerkingsmachines, productiemethoden zijn uit de richting van rigide automatisering. Bijvoorbeeld de verwerking van auto-onderdelen, de combinatie van automatische machinegereedschapslijn naar het bewerkingscentrum met hoge snelheid bestaande uit flexibele productielijnrichtingsveranderingen, terwijl de as en schijfonderdelen worden verwerkt tot CNC-draaibanken. CNC slijpmachine als de basisuitrusting, auto-industrie is een van de snelst groeiende industrieën in China vandaag, is ook de grootste CNC-machine-industrie.

CNC boormachine

Energieopwekking, scheepsbouw, metallurgie, zware industrie vereist hoog precisiestof, grote speciale uitrusting. Deze apparaten hebben meestal hogere prijzen. Vereist speciaal, moeilijker, zoals CNC-portaalfrezen, CNC-vloerboren, grote vijfzijdige verwerkingsapparatuur. Luchtvaart-, ruimtevaart- en andere industrieën hebben complexe apparatuur voor complexe oppervlaktebehandeling met meerdere coördinaten nodig, met hoge precisie. Deze apparaten zijn voornamelijk vier-coördinaat koppeling boven het plus-centrum, draaimidden-imitatie frezen en zo verder. De kenmerken van deze apparaten is een speciaal kenmerk van de software die het complex ondersteunt, vaak van invloed op het niveau van de machine. Zoals de luchtvaartindustrie, niet alleen de vliegtuigstructuur en aerodynamische vorm van het geheel en de algehele structuur, de behoefte aan veel coördinaten van een hoge-snelheid CNC-freesmachine en verticaal bewerkingscentrum, en de vliegtuigmotor, romp, waaier en bladeren , moet ook CNC-bewerkingsmachines gebruiken om de verwerkingskwaliteit en productie-efficiëntie te garanderen. Hoewel het gebruik van machines en machine-industrie, hoewel de situatie is niet hetzelfde met de luchtvaartindustrie, maar moet worden gebaseerd op zijn fabricagetechnologie in de NC-verwerking op basis van.

In het gebruik van CNC-boormachine moet aandacht besteden aan wat het probleem is

Het gebruik van CNC-boortijden moet vooraf enige kennis kennen, omdat er tijdens de operatie veel relevante procedures zijn, niet verkeerd. Voordat u de CNC-boormachine gebruikt, moet u de handleiding van de machine en andere relevante informatie zorgvuldig lezen om de machine correct te bedienen en let op het volgende:

Werking van de machine, onderhoudspersoneel moet de kapitein van de werktuigmachine zijn om de professionele of technische opleiding van het personeel te beheersen, en moet veilige bedieningsprocedures en veilige bediening van de bedieningsmachine zijn.

Naast enkele parameters die gebruikers kunnen gebruiken en kunnen worden gewijzigd, kunnen de andere systeemparameters, spilparameters, servoparameters, de gebruiker niet wijzigen, anders brengt de operator apparatuur, werkstukken en persoonlijk letsel met zich mee.

CNC boormachine

Pas de parameters aan, de eerste bewerking, de machine installeert het gereedschap niet en het werkstuk in het geval van machinevergrendeling, enkel blok, enz. Om de werking te testen, om het normale gebruik van werktuigmachines te bevestigen.

Machine PLC-programma is de machinefabriek fabrikanten nodig hebben om het apparaat te ontwerpen, hoeft niet te wijzigen. Onjuiste wijzigingen aan de machine kunnen schade aan de machine veroorzaken en zelfs de operator beschadigen.

Het wordt aanbevolen dat de machine maximaal 24 uur continu werkt. Als de continue looptijd te lang is, heeft dit invloed op de levensduur van het elektrische systeem en een deel van het mechanische apparaat, wat de nauwkeurigheid van de machine zal beïnvloeden.

Machine alle connectoren, connectoren, enz., Laat live pull, plug bediening niet toe, anders zal dit serieuze consequenties hebben.


Een paar:CNC-draaibank Kijk uit naar de toekomst Volgende:CNC-draaibank De basisvoorwaarden