CNC Boormachine Verwerkingsnorm

- Nov 06, 2017 -

CNC-boormachine is een veelzijdige werktuigmachine, die kan worden gebruikt voor boren, ruimen, ruimen, tegenvlakken en tikken. Wanneer de radiale boormachine is uitgerust met procesapparatuur, kan deze ook het gat boren. Het is uitgerust met duizenden tafels en spiebanen.

Auto's, motorfietsen en onderdelenindustrie zijn vertegenwoordigers van de massaproductie-industrie. Hoog rendement, hoge nauwkeurigheid, hoge betrouwbaarheid nc-bewerkingsmachine, productiemodus verandert van starre automatiseringsrichting. Onderdelen verwerking, zoals car shell is een combinatie van gereedschapswerktuigen automatische lijn geleidelijk aan de hoge snelheid bewerkingscentrum van flexibele productielijn richting, en de axiale en plaatdelen bewerking met CNC-draaibank. CNC-slijpmachine is de basisuitrusting, autoproductie is een van de snelstgroeiende industrieën in China, en ook de grootste gebruikersindustrie van CNC-bewerkingsmachines

Energieopwekking, schepen, metallurgie, zware industrie hebben veel stof nodig, grote speciale apparatuur. Deze apparaten hebben meestal een hogere eenheidsprijs. De eis is speciaal, de moeilijkheidsgraad is groter, zoals numerieke controle longmen frezen, CNC grondboren, big five oppervlaktebehandeling apparatuur en ga zo maar door. De lucht- en ruimtevaartindustrie heeft behoefte aan multicorrelatietoepassingen, uiterst nauwkeurige en complexe verwerkingsapparatuur. Deze apparatuur is hoofdzakelijk het centrum van de vier coördinatenstangen, het draaimolenmiddenkopermalen, enz. Deze apparaten worden gekenmerkt door de complexiteit van speciale ondersteunende technologieën en beïnvloeden vaak het niveau van de hele machine. Zoals de luchtvaartindustrie niet alleen het grootste deel van de vliegtuigstructuur en aerodynamica en mijnbouw en de algehele structuur, veel van de hoge snelheid CNC-freesmachine en verticale bewerkingscentrum nodig, en vliegtuigmotor luchtframe, waaier en mes, ook moet CNC-machine te gebruiken om zorgen voor machinale kwaliteit en productie-efficiëntie. Het is niet hetzelfde als de luchtvaartindustrie, maar het is noodzakelijk om de fabricagetechnologie te bouwen op basis van numerieke controle.

Numerieke besturingsboormachine met hoge precisie machinale bewerking

De CNC-boormachine is een veel gebruikte machine, die wordt gekenmerkt door de verticale opstelling van de as van de spil en de positie ervan vast is. Bij het bewerken moet de positie van het gereedschap worden aangepast om samen te vallen met de middellijn van het verwerkte gat. Verticale boormachine is geschikt voor het bewerken van gaten in kleine en middelgrote werkstukken. En de nauwkeurigheid van het bewerken is veel hoger dan bij andere boormachines. De hoge precisie machinale bewerking standaard van nc boormachine is als volgt:

1. CNC-boormachines zijn allemaal koperen kernmotoren en elektrische apparaten zijn veilig en betrouwbaar met de nationale 3C-certificeringsproducten.

2. De basis grote delen zijn gegoten met hars zand molding, geen zand oog, geen gaten, en na veroudering behandeling, de verwerking precisie is hoog, met hoge precisie.

3. Alle gidsoppervlakten van CNC boringsmachine zijn verhard en de hoofdas nitride verwijdering, vertragen de levensduur.

4. Ultrasoon uitdovingstoestel, slijtvaste, hoge hardheid, geluid, met strakke CNC-slijpgereedschappen en wormuitrusting. Ruis kan de kwaliteit van de testuitrusting zijn. Slijpen, geruisloos. Geluidsniveaus zijn daarentegen meer dan 100 decibel.

5. CNC-boormachines en elektrische apparaten zijn allemaal speciale schakelaars voor de machine.


Een paar:CNC-draaibank functie Volgende:CNC-freesmachine fenomeen doet zich voor