CNC-boormachine Hogere hardheid

- Oct 12, 2017 -

De boor van het gedrukte bord heeft een rechte handgreep, een spiraalboor, een CNC-boormachine, een boorhamer met handgreep en een ondersneden boor. Rechtshandige spiraalboren worden meestal gebruikt voor boormachines met één kop, het boren van eenvoudige printplaten of enkele panelen, CNC-boormachines en nu in de grote printplaatproductie-installatie is zelden gezien, de boordiepte tot 10 keer de diameter van de boor. In het geval van substraat stapel is niet hoog, het gebruik van boorhuls om boorvoorspanning te voorkomen. Op dit moment, CNC-boormachine meeste fabrikanten gebruiken CNC-boormachine, CNC-boormachine maakt gebruik van een carbide snijhendel, die wordt gekenmerkt door automatische vervanging van de boor. Hoge positioneernauwkeurigheid, geen gebruik van de boorhuls. Grote spiraalhoek, spaanafvoersnelheid, geschikt voor snel zagen. In het volledige bereik van de chip fluit, CNC boormachine de boor diameter is een omgekeerde kegel, boren en gatenwand wrijving is klein, hogere boorkwaliteit. Gebruikelijke boorhandvatdiameter van 3,00 mm en 3,175 mm.

PCB boren zijn over het algemeen gemaakt van harde legering, CNC boormachine, omdat de epoxyglas doek complexe koperen plaat op het gereedschap bijzonder snel slijten. De zogenaamde harde legering is gebaseerd op wolfraamcarbide poeder als een matrix, kobaltpoeder als bindmiddel door persen, sinteren gemaakt. Bevat meestal 94% wolfraamcarbide, kobalt 6%. Vanwege zijn hoge hardheid, zeer slijtvast, heeft een bepaalde sterkte, CNC boormachine geschikt voor hoge snelheden. Maar de taaiheid is slecht, zeer bros, om de prestaties van gecementeerd carbide te verbeteren, en sommige gebruikt in de carbonisatie van de matrix dampafzetting van een laag van 5 tot 7 micron speciaal hard titaniumcarbide (TIC) of titaannitride ( TIN), heeft een hogere hardheid. Sommige gebruik van ionenimplantatie technologie, CNC-boormachine titanium, stikstof en koolstof in het substraat van een bepaalde diepte, niet alleen om de hardheid en sterkte te verbeteren en opnieuw slijpen wanneer de boor wanneer deze injecties ook kunnen bewegen. Er zijn fysieke methoden in de bovenkant van de boor om een ​​laag diamantfilm te genereren, waardoor de hardheid en slijtvastheid van de boor sterk verbetert. CNC-boormachine De hardheid en sterkte van het gecementeerde carbide zijn niet alleen gerelateerd aan de verhouding van wolfraamcarbide tot kobalt, maar ook aan de deeltjes van het poeder. Ultrafijne deeltjes van carbideboor, de gemiddelde grootte van zijn wolfraamcarbide korrelgrootte kleiner dan 1 micron. Dit bit, niet alleen de hoge hardheid en compressie en buigsterkte zijn verbeterd. CNC boormachine Om kosten te besparen Nu veel van de boor met behulp van de las-handgreep structuur, de originele boor als geheel zijn gecementeerd carbide, en nu de achterkant van de boorgreep met een roestvrij staal, de kosten sterk verminderd, maar als gevolg van het gebruik van verschillende materialen, CNC Boormachine de dynamische concentriciteit minder dan de totale harde legering boren, vooral in kleine diameter.


Een paar:CNC-boormachine Hoge positioneringsnauwkeurigheid Volgende:CNC-boormachine kan het gebruik van boorbeitels vergroten