Werkingsregels voor automatische draaibank van het Zwitserse type

- Jan 30, 2018 -

Werkingsregels voor automatische draaibank van het Zwitserse type


De bedieningsregel van een draaibank van het Zwitserse type is een van de belangrijke maatregelen om de veilige werking van CNC-bewerkingsmachines te garanderen. Exploitanten moeten strikt volgens de exploitatieregels werken om de persoonlijke veiligheid en de goede werking van werktuigmachines te waarborgen.

De volgende items voor CNC Zwitserse draaibanken moeten worden besteed aan:

1, operatie procedures, duidelijk de volgorde van starten en afsluiten en zaken die aandacht vereisen, bijvoorbeeld, na het starten, moeten we handmatig of automatisch controle van de testpunten door machinebesturing.

2, lees voor het begin de waarschuwingsborden op de CNC wissers machine en volg deze strikt op.

3, de machine loopt, de exploitant zal de deur van de elektrische kast niet openen en sluiten;

4. Zorg voor de botsing tussen het gereedschap en het werkstuk bij het verplaatsen van elke as.

5. Bij het programmeren moeten we letten op de volgorde van elke as in de gereedschapsbeweging.

6. De compensatie van de slijtage van elk gereedschap van elk gereedschap is anders en moet bij het verwisselen van het gereedschap worden teruggebracht tot de veiligheidsafstand .

7, bijtanken moet de materiaaldiameter controleren, de diameter is te groot om te voorkomen dat de materiaalmond (boorkop) vast komt te zitten en crasht.

8, Auto feeder in handmatige modus of met behulp van een eenvoudige feeder, moet u controleren of het materiaal lang genoeg is om ondervoeding te voorkomen en vastloopt.

9. Tijdens de werking van Zwitserse cnc-draaibanken , mogen de parameters niet naar wens worden gewijzigd.

10. Wanneer de cnc- machine normaal werkt, is het verboden om op de volgende knoppen te drukken: de snelstopschakelaar, de reset-schakelaar enzovoort.

11. Nadat de stroomonderbreking opnieuw is gestart, is het noodzakelijk om elke as handmatig naar de verwerkingslocatie of de MDI-modus te verplaatsen, anders kan de auto worden geraakt.

CNC Swiss machine TCNZ-32D-2.jpg


Een paar:CNC-onderdelen bewerking-noodle machinale as-oplossing Volgende:9 methode van foutdiagnose voor de elektrische uitrusting van cnc swiss draaibank machine